Анавар – Оксандролон – спортен стимулант или лекарство

%d1%81%d1%82%d0%b5%d1%80%d0%be%d0%b8%d0%b4%d0%b8Анававарът както го наричат спортистите е орално лекарство разработено през 1964 година. Основното му предимство, което е важно за спортиста е, че на практика няма странични ефекти и не вреди на тялото. В медицината често се използва от жени и деца. Но най-често приема му се извършва от жени, които се занимават професионално със спорт. Мъжете трениращи бодибилдинг или всеки спорт свъран с вдигане на тежести го използват за покачване на силовата си издръжливост без задържане на излишна течността в организма.

Оксандролон – Анавар силно подтиска апетита и по този начин се изгарят излишните мазнини по време на физически натоварвания. Анаболният стероид често се комбинира с други анаболни стероиди за по-качествен ефект, защото по принцип действието му е много слабо. Най-често се употребява преди състезания, защото не задържа вода, а мускулите изглеждат по-красиви. Тези, които искат да се отърват от мазнини често го комбинират с кленбутерол, защото тези два вида таблетки придават отличен резултат взети заедно. Ако целта е да се повиши мускулната маса трябва да се комбинира с препарати задържащи течност (метандростенолон, омнадрен, различни тестостеронови етери, нандролон и др.) в организма, защото мускулната клетка най-много расте във вода. Друго предимство е фактът, че той бързо излиза от тялото, и рядко се засича при допинг контрол. Това го прави отличен стероид за подготовка преди състезание, когато целта е повишаване на силовите и физическите характеристики, понижен апетит, релеф и плътност на мускула, издръжливост, голяма енергия и др.

Продължителността на един цикъл с оксандролон варира в период 5-10 седмици. Оптималната дозировка е от 40 до 80 мг на ден. По-голяма дозировка е не ефективна, а само риск от поява на странични ефекти.

Мнения и отзиви може да намерите във всеки един спортен форум или сайт за продажба на спортни стимуланти например като bulsteroid.com. Ние имаме голям избор на фармацевтични продукти използвани често от спортисти, които искат да повишат успехите си!

 

 

Вашият коментар