Диагностика на автомобила преди покупка

Диагностиката на автомобила преди покупка на пътя ви позволява професионално да подходите към въпроса за закупуването на употребявана кола. Предоставяме качествена помощ при закупуване на употребяван автомобил.

Кой ще се нуждае от тази услуга? Всеки, който избира употребяван автомобил сам.

Защо това е необходимо? Изборът на употребявана кола без специално оборудване често е руска рулетка. Най-вероятно продавачът на автомобила ще направи всичко, за да скрие от вас дефекти, неизправности, проблеми в работата на автомобила. При първоначалния преглед те ще останат незабелязани. Освен това без професионално око е много трудно да се определи какви щети са били върху каросерията на автомобила и да се открият следи от техния ремонт. Искате ли да преплатите? И не искаме да купувате авто боклук.

Кога трябва да се свържем? Когато сте в процес на търсене на автомобил и вече сте се съгласили да видите един или повече автомобили. Ще дойдем на мястото на проверка с необходимото оборудване и ще диагностицираме автомобила във ваше присъствие – това е услугата „Цялостна диагностика на автомобила преди закупуване“. Вторият вариант е, когато нямате време и възможност сами да изберете автомобил. В този случай услугата „Избор на употребяван автомобил” е подходяща за вас. Ще сключим с вас споразумение за избор на автомобил според вашите заявки и го направете сами. В резултат на това ще дадем подробен отчет за всички разглеждани опции и ще предложим най-доброто.

Цялостната диагностика на автомобила преди покупка включва:
Автомобилна компютърна диагностика

Към диагностичния конектор е свързан професионален автокасканер (компютър) (това присъства във всеки модел на съвременните автомобили), който постепенно тества всички системи и електрически компоненти на автомобила. Данните за тяхното състояние се показват на дисплея на скенера, а всички грешки в работата също се показват под формата на специален код. Така получаваме информация на място за съществуващи неизправности в „пълнежа“ на автомобила.
Диагностика на каросерията на автомобила

Докато компютърът сканира електротехника, капитанът проверява състоянието на тялото. Извършва се внимателна проверка за наличие на драскотини, чипове, ожулвания, пролуки. Проверете маркировките върху стъклото. С помощта на манометър се анализира състоянието на боята. Майсторът идентифицира области на тялото, които са ремонтирани и пребоядисани. Така получаваме картина на възможни произшествия, в които автомобилът е участвал. Често зад красивия външен вид на колата се крие „тотален“ инцидент, който води до изключително неприятни последици за бъдещия собственик.
Оглед на двигателния отсек

Извършва се визуална проверка на двигателя и цялото отделение на двигателя. Проверява се състоянието на коланите, радиаторите, състоянието на напълнените течности и нивото им, проверява се херметичността на системите.
Диагностика на окачване на автомобил на пробно шофиране

Уверете се, че купувате надеждна кола, за да не се налага след това превоз с пътна помощ или репатрак.

Ние оценяваме състоянието на колелата: степента на износване на накладките и дисковете, проверяваме гумите и изучаваме състоянието на гумата. Отиваме за пробно задвижване, чрез което установяваме наличието на външен шум в окачването, проверяваме работата на спирачната система, работата на двигателя и проверяваме как се държи скоростната кутия. Още на мястото на оглед става ясно какво всъщност струва колата. Може би всичко ще ви подхожда, а диагностичните данни ще потвърдят качеството на проверяваното превозно средство. Но това се случва по различен начин. След това поправяме резултата, в същия ден дешифрираме специфичните грешки, открити от автоматичния сканер, и изпращаме пълния формуляр за проверка с подробни данни на посочения от вас имейл адрес. Може би тази кола ще ви разочарова и вие продължавате търсенето. В този случай ние гарантираме добри отстъпки при последващо проверени автомобили.
Компютърна диагностика на автомобил с тръгване

Бърза диагностика на неизправности в автомобила. Тази услуга ще ви помогне, ако колата внезапно спре, „проверка“ на таблото светва или колата не се стартира, въпреки че вчера всичко беше наред. Услугата ще бъде полезна и при оглед на автомобила преди покупка (препоръчително във връзка с оценка на състоянието на каросерията).
Оценка на състоянието на каросерията на автомобила с изхода

Ще покаже всичко, което е скрито от продавача. Препоръчва се на всички, които ще си купят добра кола с нея . Прегледът на тялото от експерт ще открие скрити повреди и дефекти на тялото, ще възстанови картината на възможни аварии, свързани с автомобила. Препоръчва се във връзка с компютърна диагностика на автомобила.

Вашият коментар