Земни и привличащи аромати за есента

зимни аромати

Лятото свърши отдавна и ароматите, пълни със свежест, живот и пъстрота, отстъпват място на по-тежките и земни аромати, сладникави и вдъхващи една носталгия, но и стабилност. С идването на студения вятър, парфюма е този, който трябва да стопли сетивата и душата ни. Да създадеш парфюм си е цяло изкуств, мистерия. Ето защо ви представяме няколко парфюма, които със своите ароматни съставки, са чудесен аксесоар за вашите тоалети през този сезон.

Дамски парфюм J’Adore Collector от Christian Dior

Този парфюм съчетава в себе си мистерия и увереност. На женската красота и сладострастност. В него са вложени такива невероятни и обвити в мистерия аромати, като есенция от иланг-иланг, цамбак жасмин абсолю, роза дамасцена есенция. Докоснат е от една идея нотки на слива върху сладострастна основа от сандалово дърво. Определено парфюмът, който всяка дама трябва да постави при специални срещи, на които  ще спечели нови обожатели и привърженици.

Тоалетна вода за мъже Porsche Design The Essence – Collector 1

Не може да не представим специална серия ароматна козметика и за господата. Ароматът на това произведение, е букет от изискан вкус, непренуденост, контрасти – точно какъвто и един мъж трябва да е. Върховите нотки на ледена свежест “вледеняват”, но и освежават, карат те да мечтаеш. Цялата композиция се характеризира с контраст между студени металически нюанси и топли ароматични и дървесни нотки.

Тоалетна вода за жени Bruno Banani Pure Woman, 40 мл

Вдъхнете този аромат на свежест, на веселост и сладникавост. Съчетание, което ще ви омагьоса и ще ви накара да помечтаете за отиващото си лято, но непременно и да не съжалявате за стабилната и достопочтена есен, която идва нетърпяща възражения. С ароматни върхови нотки от фрезия и акцент на касис и зелена мандарина, този цветно-плодов аромат няма да ви остави безучастни. И това не е всичко. Там някъде в сърцето на аромата е останала и частица от неразцъфнал букет, който чака само да го вдъхнете, за да покаже своето действие: циклама, божур и екзотичен акорд от манго: истински женствен със сочен вкус на забранен плод, който ще те направи вкусна. Дървесни нотки създават среда за дълбоката мекота на амбрa и последната сладка продължителна капка ванилия. Нежен, но енигматичен и пълен с характер.

Вашият коментар