Иде пролет 2016 г., иде нова мода!

модаПочти разцъфна и 2016 година! Наближава пролетта, съпътствана от новите надежди, както и от модните течения. Вървейки по следите им, откриваме все по-вълнуващи тенденции.

В изобилието от модни продукти понякога е трудно да открием онези, които са интересни, пасващи на нас. И за да не бъдем разточителни при влизането си в магазините за дрехи, за да бъдем щедри към портфейла си, би било далеч по-добре да се запознаем с актуалното, много преди да посетим местния търговски център, вместо челно да се сблъскаме с изкушенията му, попаднали в капана им, без шанс за “измъкване””.

Какво измислиха творческите директори на големите модни марки?

Творческите екипи, дизайнерите, шивачите и модните специалисти на огромни брандове като Gucci, например Алехандро Мишел, както и Сара Бъртън, да не забравяме и Ердем Моралиуглу, откриха за нас нови светове!

Купувачите са по-гладни от всякога за нещо ново и свежо, нещо, което да ги грабне, да ги трогне, да им въздейства емоционално. Дреха и/или аксесоар, която/който да изглежда луксозно и приятно в разнообразие от цветови схеми. Естествено, ако е възможно, да бъде и на разумна цена.

Е, дизайнерите направиха каквото можаха и отговориха на търсенето на своите клиенти, поне на повечето.

Ако трябва да обобщя с една дума модния стил, който виждам тази пролет, тя ще да е романтика, и то във всичките й проявления!

Модните дизайнери внесоха в последните си дрехи придърпващи погледна орнаменти, включително и ориенталски. Популярен подход при украсяването на дрехата сега е минималистичният, изчистеният.
Ако обърнете внимание обаче на ръкавите на модните господа и дами, ще забележите, че те украсяват китките си с всякакви чудати гривни, калъфи, странни по своя вид часовници и прочие.

И това пиршество все още е в своя изгрев, то тепърва ще се разгръща, ще огрява все по-ярко модното небе и вероятно в края на август ще достигне зенита си, за да изгрее в пъстри шарки следващата пролет.

Благодарим ви, че прочетохте тази модна статия. До нови срещи

Вашият коментар