Има ли сигурни футболни прогнози?

01Сигурни футболни прогнози – реалност или фантазия

Много любители на спортните прогнози и залози по цял свят се питат и търсят информация за сигурни футболни прогнози. Има ли такива прогнози и как да ги намерим?
Още в началото на спортните залози и неговия бум особено през 90-те години, бизнеса със спортни прогнози набира все по-голяма популярност. Какво търсят потребителите реално?
Търсят просто казано бързи и лесни печалби, като са готови да платят за да получат прогноза, която да печели. В наши дни хазартния бизнес и бизнеса със прогнози е в своя пик, като много сайтове и особено фейсбук групи напоследък дават безплатни и платени прогнози.
Потребителите се записват и заплащат определени суми за да получат прогнози за дадена спортна среща. В това няма лошо, ако не се набляга на думата „сигурни прогнози”.

Засега 100 % сигурни футболни прогнози не сме намерили или ако случайно някъде някой има някаква информация за даден двубой, то защо този човек ще пуска точно във фейсбук своята информация и ако е толкова сигурен в нея защо не си я играе сам тази прогноза с голяма сума. Въпросителните тук са много, но винаги се намират хора, които да вярват, че има нещо такова и някой ще им каже сигурна футболна среща, от която да спечелят бързи пари.

Много други сайтове дават безплатни прогнози, като те са базирани на анализи и статистика на футболните мачове. Тук типстерите концентрират усилия в математическия анализ, контузени наказани футболисти, финансови проблеми на даден отбор, смяна на ръководство или треньор. Брой победи домакин, гост, както и още много статистическа информация, която до някъде помага в избора на прогноза 1×2, под или над голове, а защо не и ъглови удари или азиатски хендикап. Днес възможностите за игра на различни позиции е много голяма и опциите на букмейкърите в някой случай задминават 150 на дадена среща.

В интернет пространството има достатъчен брой сайтове и блогове, които предлагат безплатни футболни прогнози. Някой от тях имат доста добра познаваемост и спокойно можем да сверим нашите виждания с техните.

Нека се върнем на сигурните футболни прогнози и защо те са толкова търсени особено в интернет.

От една страна, както по-горе споменахме, повечето хора търсят лесни и бързи пари. От друга страна тези играчи, които са загубили няколко поредни мача, търсят начин да си върнат загубите и именно тази дума сигурни футболни прогнози ги грабва и те очакват, едва ли не бързи пари, връщане на загубите и печеливши фишове един след друг, уви това не е така. Може да се бъркаме, но за нас сигурни футболни прогнози няма. Има анализирани футболни прогнози, математически футболни прогнози, статистически футболни прогнози, но не и сигурни такива.

Вашият коментар