Какво си купих от последната промоция в Евиза?

В последната една година може да се каже, че се превърнах в страстна онлайн шопинг маниачка. Мъжът ми вече си отдъхва – почти не го водя по моловете. Вместо това редовно пазарувам от онлайн магазин Евиза. Поне веднъж на два месеца посещавам този страхотен електронен бутик и с огромно удоволствие си пълня количката с най-разнообразни дрешки. Освен това, реших да се абонирам и за техния имейл бюлетин и това беше чудесен ход от моя страна. Именно благодарение на него преди две седмици получих имейл от Евиза с невероятна промоция – всички дрехи в магазина бяха с намалена цена, а доставката за поръчките беше безплатна за уикенда.

Нямаше как да не се възползвам! Веднага влязох в магазина и наистина всички модели бяха на промоционална цена, включително и най-новата колекция. Общо взето, прекарах цяла събота сутрин с чаша топло кафе в ръка, разглеждайки намалените дрешки в Евиза. Харесах си страшно много неща и ми беше наистина трудно да избера какво да оставя в поръчката, за да не се налага да ми я карат със специален камион.

В крайна сметка се спрях на две секси летни роклички до коляното. Едната е светлосиня без ръкав, цялата изпъстрена с цветя. Изключително сладко моделче, което става още по-готино с бялото коланче през талията. Другата рокличка е по-небрежна, в цвят диня и свободна кройка. Много ми хареса падащата визия на модела и веднага си представих колко хубаво ще стои и на мен.

Допълних поръчката и с една много стилна туника. Отново се спрях на свободен модел, този път от дантела. Туниката е в бял цвят и с широки къси ръкави, изключително удобна за ежедневно носене. Купих си и един елегантен дълъг панталон в сив дънков цвят с повдигащ ефект. Прави дупето супер секси и стои страхотно на всеки тип фигура. Просто се влюбих в него. Не можах да устоя и на страхотния избор от бельо в Евиза, особено на тези промоционални цени. Веднага си взех едно стягащо черно боди за есента, което по страхотен начин оформя фигурата. Освен това, изглежда доста секси, така че и мъжът ми ще е доволен.

Така и така го споменах, трябва да кажа, че се погрижих и за него при тази голяма поръчка. Харесах му една много готина светлосива тениска със синя яка. Имаше от неговия размер и не се поколебах да му я поръчам. Купих и на малката една сладка бяла поличка. Тъкмо бях решила да приключвам поръчката, когато видях, че в постоянната разпродажба има едни страхотни къси панталонки, сякаш точно направени за мен. Много ми допаднаха шарките по тях и си ги взех – и без това струваха по-малко от 10 лева.

Поръчката пристигна през седмицата и всичко беше страхотно. Вече дори носих някои от дрешките за първи път. Стоят ми чудесно. Изгарям от нетърпение отново да получа имейл от Евиза с промоция!

Вашият коментар