Какъв цвят на косата е на мода днес

цвят на косата

Ако се питате: „Какъв цвят на косата е на мода днес“ веднага ще ви разкрием тайната…

Миналата година всички гримьори и стилисти в унисон се спираха на естествения цвят. Жените предпочитаха боядисаната коса и не смятаха естествения цвят на косата за някакъв тип мода или фетиш. Дамите се съгласиха, че косата със спокойни нюанси ще им даде известна аристократичност и благородство.

Тази година тенденцията се промени драстично. На въпроса, какъв цвят на косата е на мода днес, експертите посочват естествени и екстравагантни цветове. Тоест, ако искате да сте брюнетка, трябва да боядисвате косата си, не просто черно, а синьо-черно или поне да направите няколко къдрици. Друго важно за черното е, че този цвят се развива и само момичета с ярки и ясни черти на лицето могат да си позволят да бъдат горещата брюнетка.

Най-модерният цвят на 2019 г. е яркочервен цвят с огнен нюанс. За блондинките, стилистите са запасили цвета на Барби – бяло русо. Модната блондинка вече не е момиче с коса с пшеничен цвят, а с бяло, наподобяващо изкуствена коса.

светла  коса

Модата е променлива и тази година. Тя го показа отново. Докато всички свикнахме със спокойния цвят на косата, сега тя започва да „крещи“. Днес ярките цветове, контрастните къдрици, необикновените нюанси са на мода.

Тази година е време на промени за онези жени, които се отегчават от класически спокоен цвят на косата и искат да опитат нещо ярко, ексцентрично. Просто бъдете внимателни. За да боядисвате косата си в ярки цветове, ще трябва да използвате амонячни бои (с изключение на черните цветове). По-често ще трябва да правите маски за коса и да отмивате с отвара от коприва.

Какъв цвят на косата е на мода днес – това са ярки къдрици и богати нюанси. Те изглеждат страхотно на днешните модни подиуми – къдрици, буфа или леко падащи масури.

Бъдете винаги оригинални и така ще изглеждате винаги в крак с модата!

Вашият коментар