Как да изберете дрехи, които ви подхождат?

С няколко съвета и трика можете да се облечете по начин, по който да зашеметите всички около вас. Тази статия  има за цел да ви даде някои съвети да носите дрехи, които ви ласкаят и на свой ред да подобрите имиджа си.

 

Пазаруването не е лесно, когато опциите са великолепни. Дори модните икони се кълнат, че не следват модните тенденции. Така че, елементите, които избирате, е по-добре да съответстват на формата и типа на тялото ви. Различните стилове на облекло създават различни видове ефекти. Видът на цветовете, който човек избира, също трябва да се смесва добре с тона на кожата. Добре е да се научите да различавате видове тоалетите и да усвоите малко трикове как да избирате ласкателно облекло за вашия тип фигура.

 

Погледнете в гардероба си. Разбира се, той включва най-вече дънки, тениски, панталони, поли, рокли и официално облекло. Добре е да знаете, че има техника при избора на тези различни видове дрехи. Ето някои съвети, които биха изяснили основните съмнения.

 

  1. Рокли и поли. Женствените модели, които са прекалено къси са добре за жени с дълги крака, но в случай, че имате едри бедра, можете да изберете рокля, която има странична цепка и показва малка част от крака.

 

  1. Официални панталони и ризи. Професионалният стил на работещите бизнес дами не е завършен без подходящото официално облекло. Изберете подходящата форма, която допълва вашата индивидуалност. Избягвайте ниските талии по време на работа и избирайте ризи, които са добре структурирани. Избягвайте дълбоки деколтета и много високи обувки с убийствено тънки токове.

 

  1. Сака и палта. Доброто сако със сигурност е чудесен вариант за студените утрини. Избягвайте да купувате сака, които са ви твърде големи. Ако имате наднормено тегло, това ще ви накара да изглеждате по-едри. Изберете опцията за вашето сако или палто да бъде в приглушени цветове, така че да съвпада с повечето от вашите дрехи. Избягвайте силните дизайни на работното място.

Вашият коментар