Как да обзаведем дома си – 3

Гардероби

Същите съвети, като при гореизброените. Видовете и тук са доста, затова изборът и при гардеробите за някои хора, не би бил лек.

Спални

Наравно с масите, столовете, шкафчетата и гардеробите, и тук изборът е голям, но така и трябва да е. Все пак, качеството на съня е от съществено значение за човека. Дали голяма спалня, две легла или само едно от персон и половина, изборът във всички случаи няма да е лесен, но пък обикалянето ще си заслужава напълно. За да бъде спалнята ви красива и уютна обаче, по-важно е какво е спалното бельо, а също и как сте декорирали стените.

Закачалки за дрехи, шкафчета и етажерки за обувки

Нямаше как да не го спомена. Просто в дома трябва да има закачалка за външни дрехи. Няма нищо по-неприятно от това, да видите как своенравната ви котката си играе с парченце от новото ви палто, което вие неблагоразумно сте оставили на ниско, защото няма къде да го закачите, или пък да си видите любимите обувки в плен на ноктите й, просто защото не сте ги прибрали в специално затова място. Няма нужда да казвам, че и тук, както и с гореизброените неща, видовете са много. Материалите от които са направени са почти същите, както и при тези на масите. Дори и да нямате домашен любимец, на който му харесва да търкаля насам-натам лявата ви обувка, едни разхвърляни безразборно из целия коридор обувки, далеч не са толкова красива гледка, затова е добре да има къде да ги приберете.

Апартаментът или къщата са си просто апартамент или къща, но не и дом! Домът го правите вие, докато мебелите просто разказват, давайки по-ясна представа на гостите ви за вас. Нека разказът им да ги очарова!

Вашият коментар