почивкаНаистина, много труден въпрос. Това да заведете жената на почивка през летният сезон, може да се окаже пълно мъчение. Не се знае какво тя иска, къде иска, за колко време и прочее.
Как да се разберете с жената, когато тя не знае къде в БГ иска на почивка?

Най-важното вероятно, е да се разберете на море ли ще ходите или планина. Това е изключително важен въпрос, защото ако започнете да търсите навсякъде където ви падне, може да отнеме много време или да изпуснете някоя добра оферта.

Разделете идеята си на двете и решете къде искате да отидете. Вероятността да отидете на море е изключително по-голяма, затова вижте първо по плажовете. За палатка е трудно да се говори с тези промени в законите, затова помислете за бунгало или хотел. Парите винаги, ще са главна част от плана (въпреки наличието на жената) затова прахосвайте с внимание.
Ако никога не сте били на хотел или бунгало, препоръчваме ви да се запознаете първо с удобството на хотела. Знаем, че може да се окаже доста по-скъпо, но за начало е добре от някое бунгало, което не се знае дали ще е дървена палатка или фургон. Можете да потърсите и да отседнете в някоя къща. На много места в България, хората предлагат някоя стая от къщата си през лятото, за да изкарат някой допълнителен лев. Поне ще ви събудят с домашна закуска.

Къде обаче да отидете – изберете с жената. Накарайте я да се чувства комфортно, когато отива там. Попитайте я къде иска да отиде, дали от малка и се ходи там или не е била много отдавна. Това значително помага, пък и после може да обвинявате, че тя е избрала мястото. Колко по-лесно от това?

Може да сте решили, да я заведете на планина, сред природата, някой природен парк. Избор тук също има, но тук задължително се консултирайте с жената. Никой мъж не обича да му се мрънка, че е прекалено горещо и иска да се прибира вкъщи. Това трябва да е вашият първи приоритет. Представете и списък с места, които са удачни за въпросното пътуване и сцената е ваша. Вие, ще се нейният герой и тя ще си е отпочинала. Какво по-добро решение от това – отпочинала жена?

Вашият коментар