Къде в БГ да заведем жената на почивка?

Наистина, много труден въпрос. Това да заведете жената на почивка през летният сезон, може да се окаже пълно мъчение. Не се знае какво тя иска, къде иска, за колко време и прочее.
Как да се разберете с жената, когато тя не знае къде в БГ иска на почивка?

Най-важното вероятно, е да се разберете на море ли ще ходите или планина. Това е изключително важен въпрос, защото ако започнете да търсите навсякъде където ви падне, може да отнеме много време или да изпуснете някоя добра оферта.

Разделете идеята си на двете и решете къде искате да отидете. Вероятността да отидете на море е изключително по-голяма, затова вижте първо по плажовете. За палатка е трудно да се говори с тези промени в законите, затова помислете за бунгало или хотел. Парите винаги, ще са главна част от плана (въпреки наличието на жената) затова прахосвайте с внимание.
Ако никога не сте били на хотел или бунгало, препоръчваме ви да се запознаете първо с удобството на хотела. Знаем, че може да се окаже доста по-скъпо, но за начало е добре от някое бунгало, което не се знае дали ще е дървена палатка или фургон. Можете да потърсите и да отседнете в някоя къща. На много места в България, хората предлагат някоя стая от къщата си през лятото, за да изкарат някой допълнителен лев. Поне ще ви събудят с домашна закуска.

Къде обаче да отидете – изберете с жената. Накарайте я да се чувства комфортно, когато отива там. Попитайте я къде иска да отиде, дали от малка и се ходи там или не е била много отдавна. Това значително помага, пък и после може да обвинявате, че тя е избрала мястото. Колко по-лесно от това?

Може да сте решили, да я заведете на планина, сред природата, някой природен парк. Избор тук също има, но тук задължително се консултирайте с жената. Никой мъж не обича да му се мрънка, че е прекалено горещо и иска да се прибира вкъщи. Това трябва да е вашият първи приоритет. Представете и списък с места, които са удачни за въпросното пътуване и сцената е ваша. Вие, ще се нейният герой и тя ще си е отпочинала. Какво по-добро решение от това – отпочинала жена?

Вашият коментар