Къде в България жените се чувстват най-добре?

Малко трудно би било да опишем, къде една жена се чувства най-добре в България. Най-лесният отговор би бил – според сезона! Ако е лято на море, ако е зима на планина. За другите два сезона, жените биха си останали или вкъщи или биха отишли на място на което не са ходили никога. Друга държава например. Как един мъж обаче да разбере, къде иска да отиде неговата половинка? Към какво да се насочи и дали изобщо да е в България?

Жените трябва да бъдат слушани! Това колкото и тежко да звучи, по-добре е така. Много по-лесно ще избегнете случката в която не знаете какво сте направил. Слушайте я къде иска да отиде, какво не е правила и какво може да я изненада. Това важи както за двойките от скоро, так и за утвърдените връзки.

Жените и техните настроения.

С това е много по-трудно да се преборите. Иска да отидете някъде на разходка, не знае къде, виждала е много или малко – сложна работа! Ако искате да я изведете някъде из великолепните места в България, но вече има доста места, които е посетила – изненадайте я! Това винаги, ще свърши работа. Още по-добре, ще е ако дори не и казвате къде отивате. Това може да е стане и страшно, защото тя тогава няма да знае какво да обуе, облече, дали ще и е студено, топло, мокро и прочее. Внимавайте и винаги мислете с няколко хода напред!

Жените може и да говорят много, но когато ги заведете на приятна разходка или сред природата или сред непознат град, те определено ще променят отношението си. Има толкова прекрасни малки градове в България, толкова много интересни неща да се видят и посетят. Едва ли има човек, които вече е посетил всичко! Винаги, ще се намери някое ново място за посещение.

Жените и техният багаж.

Ако искате да си направите една малка почивка, по-добре и кажете да опакова малко багаж само за няколко дни. Толкова! Ако и кажете нещо повече, ще започне да предполага от начало, ще нервничи, но после, ще омекне или пък обратното. Много е рисковано да си играете с женските желания и интереси. Препоръчваме ви да внимавате където и из България да я водите!

Вашият коментар