Къде в България има най-хубавите цветя?

Всяко цвете е различно и уникално само по себе си. Нека да започнем с това. Едно може да вирее на едни условия, друго на други и прочее. Това жените го знаят най-добре. Ако започнем да мислим от гледна точка на локацията обаче, много хора биха предположили Добруджа. Богатата почва, слънчевите лъчи и широките поля (почвата от тях) биха били добра предпоставка за отглеждането на различни видове цветя.

Това може и да е така, да не забравяме обаче за цветята, които растат и на места, които не са много популярни, като скали например. Има и цветя, които виреят в пукнатините на скали. Всяко цвете със своето място така да се каже.

Цвете от всеки край на България?

Това е напълно възможно, просто трябва да му създадете подходящата обстановка за живот. Подходяща почва, подходяща светлина и поливане (ако се налага). Проблем би ви било и мястото. Все пак няма да е лесно да напълните къщата с толкова много цветя! Ако живеете на село, това не е проблем. Помислете си за една великолепна градина с цветя от Цяла България. Страхотна идея!

Когато сте в апартамент обаче и мястото не е много, имате и деца, по-добре наблегнете на по-малки саксии и цветя в тях. Уверете се, че може да ги поставите на място, което не е лесно достъпно от малки деца, защото те много по-лесно могат да обърнат саксията и да се радват на това за разлика от вас!

Да имате цветя вкъщи, без значение къде живеете?

Това винаги е добър съвет. Цветята внасят живот в един дом, красота и разнообразие. Да не повдигаме темата за обогатяване на въздуха около нас. Ако сте самотен ерген е добре да имате няколко цветя. Току виж утре е дошло някое момиче и гарантирано, ще ви направи коментар, защо няма нито едно цвете!

Жените обичат цветята, а цветя в България има достатъчно. Може да споделите с приятели, да намерите нов сорт и да украсите къщата от вън и отвътре с цветя и всеки да го забележи. Може и да влезете в някоя статия за цветна къща на България.

Вашият коментар