Къде да намерим доставка на лед Варна

ЛЕДЪТ НА КУБЧЕТА –
ГЛАВНИЯТ ОСВЕЖИТЕЛ НА ВАШАТА НАПИТКА

Какво би представлявал привлекателен коктейл с неустоим вкус, ако в него няма лед? Или чаша уиски? А още повече, едно фрапе с нес? Особено през летния сезон, под парещите жеги, всеки от нас изпитва неудържима нужда от студена напитка. Ние, от „North Pole Ice“, представляваме вашето удачно решение за закупуване на лед на кубчета. Специализирани сме в производство и доставка на лед в гр. Варна и независимо дали сте търговци, собственици на заведения, или на фирми за кетъринг, организатори на спортни, PR, сватбени или друг вид събития, или пък сте индивидуални купувачи – ледът на кубчета е винаги търсен и необходим за алкохолни и безалкохолни питиета, а вие имате възможността да ги получите своевременно от нас. Цената на ледените бучки е достъпна, тъй като ние самите сме производители на леда, който осигуряваме и за продажба.

За Варна и региона всяка доставка на лед е безплатна, а за всички останали населени места в страната доставната цена предварително се договаря. Гарантираме ви строго поддържане на регламентираната температура от -18 градуса по Целзий. Бучките от лед тежат по 20 гр. всяко от тях и са удобни за поставяне в различни чаши, както и за лесно разбиване при направата на някои видове напитки.

Нашата компания „North Pole Ice“ съществува от 2007 г., като в сравнение с началото, до този момент броят на регулярните ни клиенти сериозно се е увеличил. Стремежът ни е не само да доставяме навреме лед, но също и да заздравим връзките си с всеки клиент и да поддържаме високото си ниво на качество и обслужване. Ледът, произвеждан от нас, е от типа „gourmet“, най-предпочитаният тип лед за напитки. Характерните за него свойства са: твърдост, плътност, кристална чистота и бавно топене. Той съвсем бързо охлажда напитката, но и бавно се разтваря в нея. Пожелаваме ви приятно изживяване с напитка, в която има лед от northpoleice.bg.

 

 

Вашият коментар