Лесни методи за регистрация в Efbet

Много хора си мислят, че регистрацията в Efbet, се прави трудно и отнема много време. Ето защо ще напишем една статия, в която Ви предоставяме лесен и бърз начин да преминете процедурата по отваряне на акаунт в сайта на букмейкъра. Ако следвате наставленията ни, то едва ли ще имате някакви проблеми с участието ви в тази онлайн платформа за залагания.

Бърз достъп до регистрационна форма

Обикновено, когато изпишете адреса на Efbet в браузъра си, се отваря прозорец, в който посочени различни игри, а има и голям жълт бутон за Ефбет Регистрация, който трябва да натиснете, за да бъдете отведени в регистрационната форма. В случай, че такъв бутон не е наличен и Ви се покаже директно сайта, то в горната част на сайта ще видите хиперлинк „Регистрация“, върху който трябва да щракнете, за да видите формата за регистрация.

Лесно попълване на регистрационна форма

Когато попълвате рег. формата за регистрация в Efbet, просто вписвате потребителското име, с което искате да влизате в сайта и измисляте трудна парола, която ще знаете само вие. Не забравяйте обаче да напишете и имейла си, тъй като той е важен.

След това си пишете името и фамилията, вписвате вашето ЕГН, попълвате още няколко графи и натискате върху регистрация. По този начин завършва регистрационния процес в уебсайта.

Активация на акаунт с един клик

Влизате в личния си имейл адрес и отваряте писмото е Ефбет, което ще получите, след като сте попълнили регистрационната форма. Там има един обикновен линк, който активира целия Ви профил. Натиснете го и влезте в сайта. Вие вече сте регистриран и можете да използвате услугите на букмейкъра. За да залагате на спорт и казино, е нужно да заредите сметката си.

Зареждане на сметка и теглене на пари

Процедурата по зареждане на сметка е позната още под името „Депозит“. Такъв бутон ще намерите в сайта, а той ще Ви отведе до методите за депозиране. Дебитни карти, банкови трансфери, ИзиПей и електронни портфейли са само част от методите за зареждане на сметка.

Що се касае до тегленето на печалби, тук има една специфика. Преди да изтеглите спечелените пари, е необходимо да извършите верификация в Ефбет. Самата верификация е действие, което изисква да снимате двустранно личната си карта с телефон или да я сканирате. От водещо значение е копието да се вижда добре и да е цветно. След това го изпратете на букмейкъра. Това се прави, с цел да имате достъп до менюто за теглене на пари.

Ако не верифицирате акаунта, операторът ще Ви откаже плащания и няма да можете да използвате опциите за теглене. Верифицирането се прави, за да се докаже вашата самоличност. Документът ще остане на сигурно място, и ще бъде неприкосновен за трети лица.

В обобщение

Ако сте минали през регистрация в Efbet, активиране на профила, депозит, верификация и теглене, то това значи, че сте пълноправен член в букмейкърския сайт. За евентуални проблеми можете да търсите поддръжката, която е достъпна и благодарение на чата на живо. Питайте персонала за всичко, което Ви интересува и ще получите незабавен компетентен отговор. Ще се радваме, ако сме Ви помогнали и Ви желаем успех в хазартните игри на компанията.

Вашият коментар