Лятна грижа за кожата

Силното слънце, вятърът и високата влажност през лятото оказват своето негативно влияние върху кожата и косата на двама ви. В края на сезона вече виждаш резултата – суха коса, напукани устни и лющеща се кожа, които са доста неприятни както на вид, така и на допир. Ето защо са необходими спешни възстановяващи мерки от главата до петите, които да са лесни за приложение и с които да се забавлявате. Това ще рече, да избирате по-секси места (като спалните или ваната) и взаимно да се наслаждавате (като на дългите, късни закуски през уикендите). Тези чувствени движения правят хидратирането по-забавно от обикновено нанасяне на лосион, а и са повод да се радвате един на друг.

Секси питие за кожата

Повиши отвътре нивото си на хидратация като вместо шампанско забъркай този среднощен коктейл: смеси в шейкър равни части водка и супер хидратиращ сок от ананас, като добавиш и сока на един лимон. Разтръскай добре и изсипи в чаши с лед.

Спи върху сатен

Чувала си, че ако спиш на сатенена калъфка, ще се спасиш от бръчки. Ето и още една причина: тя не попива лосиона ти за лице, както прави памучната. А представяш ли си какво ще е усещането, ако спите изцяло в копринени завивки. Нежната материя се плъзга по тялото и помага да се задържи естествената влага в него. Освен това галещата мека материя те кара да се чувстваш секси. Така че бързо смени чаршафите, преди той да дойде.

Въведи нов ритуал преди сън

Да накараш гаджето си да си измие лицето преди лягане е истинско предизвикателство. Да не говорим да го почисти и хидратира (както ти би трябвало да правиш). Мъжете искат по-практични и бързи неща. Затова, вместо да пълниш банята с разни почистващи продукти за него, сложи на нощното му шкафче пакет почистващи кърпички, които едновременно почистват, и хидратират. Ако ги използвате редовно всяка вечер, след седмица ще забележиш добрия резултат върху двама ви.

Пробвай този трик с лосион

За успокояваща терапия преди сън загрей лосиона си за тяло и взаимно го разнесете с масажиращи движения навсякъде по телата си. Не само ще се чувстваш супер съблазнителна, но топлия лосион попива по-лесно и на дълбоко в кожата. Как да го затоплиш? Сложи бурканчето в купа с топла вода за пет минути, а ако е в стъклен флакон, го задръж за 15-30 секунди със затворена капачка.

Вашият коментар