Мъжки спортни обувки – задължителни за всеки

Истина е, че мъжете неглижират доста модни придобивки, но има и артикули, които са повече от важни за тях.

Мъжките спортни обувки определено влизат в графата „приоритетни“ за представителите на силния пол.

Повечето мъже могат да носят една тениска с години, стига да им е любима, но всеки сезон се изкушават от покупката на нови маратонки или кецове.

Разбира се, мъжките спортни обувки са подложени на доста изпитания, тъй като „преживяват“ всички приключения, в които се впускат притежателите им, така че покупката на още един чифт https://fashioncolors.bg/dreha/obuvki/мъжки-маратонки-brago-бежови/ никога не е излишна. Независимо от сезона, това което трябва да ви води при избор на мъжки спортни обувки е удобството на подметката, естествените материи, издръжливостта на кожата или текстила, качеството на самата изработка.

Ако екстравагантните модели не са за вас и не желаете да носите спортни обувки, имитиращи люспите на риба или разноцветните багри на дъгата, заложете на обикновените на вид, но много практични спортни обувки от деним или тези от кожа.

Работещите в офис могат да съчетаят деловия стил с едноцветни спортни обувки от велур, които се открояват с елегантност, но носят лека нотка на небрежен спортен шик.

Поддържайте спортните обувки чисти, а ако с течение на времето, те са леко деформирани и загубили свежестта си, по-добре ги носете само при разходките с кучето из квартала.

Жалкото е, че точно в това състояние обувките се усещат като най-удобни и някак си не можете да се разделите с тях, но естетиката продължава да бъде един от водещите критерии, когато става дума за мода, така че не бива да пренебрегвате споменатото по-горе правило.

Спортните обувки с грайфери и тези, които са пригодени за по-екстремни терени, могат да ви бъдат от полза в зимното време. Ако моделът е висок и с дебела подплата, може да се съчетае с по-тесни джинси, които да носите вътре в обувката и с късо пилотско яке.

Допълнете визията с аксесоар като шапка тип ушанка или хубави слушалки  и сте готови да покорите зимния град.

Още полезни съвети и информация за спортните обувки ще намерите тук.

Вашият коментар