Онлайн риболовен магазин Суки байтс

Добре дошли! В Суки байтс ние предлагаме една широка гама от риболовни принадлежности и оборудване за всички различни аспекти на спортния и любителски риболов. Независимо дали Ви харесва риболов на шаран, риболов на плувка или може би се интересувате от риболов на мач, ние имаме нужното риболовно оборудване от цялата риболовна гама!

Ние предлагаме широк асортимент от въдици и рибарски макари от всички основни доставчици на риболовни такъми – като водещите световноизвестни производители Korda, Sensas,Star baits, Owner, Garbolino, Drennan и други. В нашия уеб магазин имаме специализирана и удобна за използване платформа, създадохме страници, посветени изцяло на различните аспекти на любителски риболов. Ако сте любител на риболова на шаран,можете да посетите раздела „Шаранджийски риболов“ .

Там имате възможност да изберете най-добрите и подходящи въдици и макари,всичко необходимо за един успешен излет. Продуктите, които предлагаме, излизат от рамките на основните такъми-въдица и макара. В нашия сайт ще откриете и различни облекла, очила, палатки, раници, лодки, воблери, тежести, всичко, свързано с риболова.

Не бива да забравяте и захранката! Успешният уикенд зависи не само от тактиката, но и в голяма степен от качествената захранка, която ние Ви предлагаме от световнопризнати фирми като Sensas, Starbaits и други. Всички тези стоки са с изключително добро качество и не по-малко важното – цените са конкурентни на другите онлайн магазини и сайтове за риболовни принадлежности. Ние ще се погрижим за вашия успешен и безпроблемен риболов.

Поръчката в магазина е съвсем лесна и бърза-може да бъде осъществена както в сайта, така и по телефона. Ако се затруднявате при избора си на подходящото оборудване, не се колебайте и се свържете с нас. Ние ще Ви помогнем с консултации и съвети.

Вашият коментар