Пренавиване и ремонт на електродвигатели

„DVJ SERVICE“ е модерен сервиз с предмет на дейност – пренавиване и ремонт на електродвигатели и трансформатори. Днес, благодарение на дългогодишния си опит, в структурите на фирмата работят над 20 човека специалисти. Качеството и коректността към наши клиенти определя „DVJ SERVICE“ на сериозни позиции на пазара в цяла България.

Дългогодишният опит, професионализъм и сътрудничество с водещи световни фирми, производители на електроизолационни материали, подпомагат сегашният облик на фирмата. Всеки продукт е подбран с внимание, което да гарантира неговото качество и функционалност. Във всеки наш проект влагаме майсторство и прецизност.

Гледаме на клиентите като на партньори, с които създаваме връзки на уважение и доверие. Философията ни се гради върху усета за всеки детайл и върху вярата, че малките неща могат да доведат до големи промени. Затова всеки проект приемаме като предизвикателство, в което вплитаме желание, естетика, доза уникалност, максимална грижа и надеждност при всякакви работни температури за по-дълъг живот на вашия двигател.

Вашият коментар