Слънчев Бряг

Знаменитости събират тен в Слънчев бряг всяка година. Лазурният курортен комплекс е привлекателен не само за родните светски личности, но и за величия от световна класа. Ще се изненадате колко атрактивен е Слънчев бряг за изявени имена в киното, поп музиката и модата.

През последните години курортният комплекс е предпочитана туристическа дестинация за личности от родния хайлайф, за известни имена от тв ефира и публичното пространство. Венета Райкова често отморява в Слънчев бряг, както и някои нейни колежки. Всяка година Слънчев бряг посреща големи имена от музикалната сцена.

Летните партита в комплекса са пословични. Динамиката и купонджийското настроение заразяват всички и се превръщат в истински атракцион за посетителите на комплекса. Много фенове на поп фолка от цялата страна потеглят през юли и август за Слънчев бряг, защото знаят, че тук стават най-яките партита.

Едни от най-търсените изпълнителки от модерния фолк пеят в комплекса през летните месеци. В много от ресторантите звучи и истинска фолк музика в изцяло битова обстановка, създаваща настроение със своята автентичност. Слънчев бряг предлага на своите гости красив плаж, атрактивна панорама, свеж полъх, особено в сутрешните часове, екзотични затревени площи, паркове за отмора и разходка.

Вашият коментар