СПА Клуб Бор – мястото на вашата незабравима почивка

%d1%81%d0%bf%d0%b0-%d0%ba%d0%bb%d1%83%d0%b1-%d0%b1%d0%be%d1%80Хотелът се намира във Велинград. Градът, известен още като „СПА столицата на Балканите“. Разположен в Чепинската котловина, свързваща Рила и Родопите, Велинград ви предоставя възможността да се насладите на магията на красивата планинска местност. Районът е известен с благоприятния си климат и слънцето – тук слънчевите дни са 215 от всичките 365. А именно слънцето и неговото зареждащо влияние ще допринесе за незабравимия ви престои както в самия град, така и в СПА Клуб Бор.

Намиращ се в боров парк в центъра на Велинград, СПА Клуб Бор ще се погрижи изцяло за вас посредством отличното съчетание на традиция и иновации. Заведенията, намиращи се на територията на хотела, предоставят възможност за избор, ръководен от личните ви предпочитания. Със своите 140 луксозни стаи хотелът несъмнено ще отговори на очакванията ви за изисканост.

СПА Клуб Бор не просто ще задоволи всички ваши желания и капризи, а ще ви дари неповторима наслада от всяка минута, прекарана тук.
Освен с басейни, джакузи и фитнес, той разполага със зала за кинезитерапия, както и със специализирани кабинети.

Не само за доброто ви здраве, но и за цялостната ви почивка се грижат специалисти, чиято задача е да се отдадете изцяло на насладата от престоя си. Едни от процедурите, които можете да си подарите в СПА Клуб Бор, са масажите. Класически, с арома свещи, с масла, с билки или с горещ шоколад. Чрез всеки един от тях ще покажете своето внимателно отношение към тялото си. Освен масажи обаче, хотелът предлага и многообразие от вани – с ароматни соли и етерични масла, както и млечната вана на „Клеопатра“ са само част от индивидуалните удоволствия, които можете да си доставите. Ако пък желаете да споделите усещането със своята половинка – ваната за двама с шампанско и плодове, ще ви доближи до божественото. А антицелулитните терапии, както и омекотяващите и релаксиращите аромотерапии биха могли да бъдат едно чудесно допълнение към всичко това.

Освен заслужен релакс, СПА Клуб Бор предлага забавления в комплекса и извън него. Тук се организират турнири по брижд и шахмат, а за онези от вас, които предпочитат по-екстремните спортове, се предлага пейнтбол в съвсем реална обстановка. Конната база, предлагаща стрелба с лък и тенис на корт, както и четирите ски писти, разположени в района, са още едно допълнение към мечтаната почивка.

Но това не е всичко!
Местността ще ви даде още нещо, но недокоснато от човешка ръка. Величествена природа. В околностите на Велинград се намира язовир Батак. Тук може да практикувате риболов. Или просто да поседнете на брега му и кротко да наблюдавате водата… Съвсем близо до града се намира пещерата „Лепеница“. Разположена е на три етажа, а в най-долния тече подземна река. Но и друга много красива пещера можете да видите тук – „Снежанка“. Макар и съвсем малка, тя е събрала в себе си всички форми, които можете да забележите в различните пещери. При посещението си не забравяйте да отидете и до езерото Клептуза. Това всъщност е най-големият карстов извор в България, намиращ се в единия край на Велинград. Там, където преминава и теснолинейката Септември – Добринище – единствената функционираща в България.

Вашият коментар