Съвети как да постигнете горещ външен вид

Обикновено термина „горещ“, го свързват със сексапилен, уверен, елегантен, красив и интелигентен. Когато видите знаменитости като Джони Деп, Анджелина Джоли, Брад Пит, Джордж Клуни, Холи Бери и много други си казвате: „Уау, те са толкова горещи!“ Всеки човек се стреми да изглежда също толкова горещо, колкото тях, но без да изгори дупка в джоба си.

 

Да бъдете горещи е просто състояние на ума. Така наречените външна и вътрешна красота са неделими, просто защото човек не е предмет. Красивият човек те грабва, стопля те… То не зависи от това, как изглежда тялото ви или от това колко плът показвате. Можете да изглеждате прекрасно дори и да сте напълно облечени. Да притежавате множество женски активи не е критерий, да бъдете горещи. Например, Кейра Найтли не е особено надарена, но тя е една от най-горещите жени в света! Ето и едни от начините да изглеждате великолепно всеки ден.

 

  1. Винаги бъдете в крак с тенденциите. Няма значение дали дрехите ви не са маркирани с лейбъл на известен бранд или са купени от обикновен магазин. Трябва да носите дрехи, които ви прилягат и са подбрани правилно към вашата фигура. Добре е да внимавате да не купувате такива, които са ви твърде свободни или твърде малки. Те трябва да са винаги добре изгладени, чисти и да отговарят на вашия тип тяло. Ако разполагате със стилни, първокачествени обувки и чанта, можете да носите и нещо по-обикновено. Младите момичета по принцип обожават аксесоарите и някои забавни бижута, за да завършат външния вид. Следвайте тенденциите, но персонализирайте облеклото по свой собствен начин.

Например, ако тенденцията е впити дънки и обувки „танкове”, а вие не сте в най-добрата си форма в момента, може да добавите сако към вашия аутфит или да си облечете пуловер. Модата е като изкуство и винаги продължава да се развива, провокирайки ви и вие да се развивате с нея.

 

  1. Подчертавайте вашата индивидуалност. Един човек, който е възпитан без да бъде потискан винаги остава верен на себе си. Не изневерявайте на вкуса си и не се насилвайте да харесвате музикални банди, които не ви харесват. Не е необходимо да носите дрехи, които изразяват определено музикално течение, ако не са ви по вкуса. Не се отказвайте от приятелите си, само защото не са в групата на горещите. Каквато и да е вашата личност, изразявайте я със стил и елегантност, но все пак не го правете с достатъчно голяма увереност. Добре е да си създадете имидж, с който да привличате хората и те да се сприятеляват с вас. Това включва всичко, което носите по себе си, като същевременно е добре да го носите със самочувствие и увереност. Например, светлите и ярки цветове говорят, че сте отворени към света, комуникативни и позитивни. Развийте способността си да карате хората да се обръщат след вас, където и да отидете.

 

  1. Използвайте първокласна козметика. Има много широка гама козметика, която можете да използвате. Каквито и да са продуктите за грим, които купувате, просто се уверете, че те отговарят на вашия тон на кожата. Гледайте нещата в по-широка перспектива, когато експериментирате с нови външности и стилове. Акцентирайте върху най-добрите си качества. Например, ако това са очите ви, може да нанесете очна линия така, че очите ви да изглеждат свежи и да се открояват. Каквото и да направите, не забравяйте, че ключът към реализирането на мечтания горещ външен вид е самочувствието.

 

 

Източник: http://mes.bg

Вашият коментар