Хотел Роял Боровец – приятна атмосфера и незабравими мигове

хотел роялКурортът Боровец е известен с множеството възможности за почивка, които предлага на посетителите си. Разбира се, когато дойдете на това уникално място с прелестна природа и свеж въздух е добре да знаете, къде да се настаните. Ето защо ви предлагаме Хотел Роял, който ще ви предложи приятна атмосфера и незабравими мигове с ваши приятели и роднини.

Хотелът се намира в гористата местност на курорта и гостите му могат да се насладят на страхотната гледка към Рила планина. Освен това всеки, който дойде на това място ще усети прилив на енергия породен от спокойствието, природата и не на последно място удобствата, които ще намери в хотела.

Хотелските услуги за посетителите включват: фитнес център, сауна, ресторант, трансфер до ски лифта, безплатен интернет, централно отопление и още много удобства. Стандартната стая е обзаведена с вкус и вие получавате отделен санитарен възел с вана и душ, LCD телевизор с плосък екран, телефон, мини бар и дори работен кът, където да обръщате внимание на професионалните си задължения.

Стандартната стая е за двама души, а вие може да изберете малък апартамент за четирима или голям апартамент със седем места. Всички стаи са оборудвани с безплатен Wi-fi интернет, който да използвате при необходимост. Луксозната мебелировка и изгледа от статите ще Ви накарат да останете на това място за възможно най-дълго време.

Вашата ваканция ще се превърне в прекрасно изживяване, което ще усетите още в началото, когато посетите Хотел Роял в Боровец. Разбира се, за да намерите свободни места е желателно да направите предварителна резервация, тъй като 22-те стаи и 4-луксозни апартамента се разграбват много бързо от желаещите да посетят живописното курортно кътче.

Всички посетители на Боровец могат да се забавляват по различен начин, тъй като курорта предоставя различни възможности, за да изкарате времето си възможно най-приятно. Почитателите на пешеходния туризъм ще вдишат от свежия планински въздух и ще опознаят различни местности. От хотел Роял дават възможност и за организирани екскурзии с професионален екскурзовод, който ще ви покаже редица красиви местности и обекти.

Вие може да се забавлявате като яздите кон, отидете на рафтинг, карате ски или се възползвате от джип сафарито, което е особено атрактивно в планината. Съществуват и други по-нестандартни начини за забавление, като например обиколка на Боровец с файтон или приятна разходка с моторна шейна.

Туристите ще опознаят всички точки на планината и ще видят изключително красиви гледки. Буйната природа изразяваща се в множество дървета, бистра вода, пухкав сняг и прелестни цветя ще задоволи и най-капризните от вас.

В Боровец ще се насладите на невероятната тръпка, която придава Рила планина и задължително трябва да посетите Национален парк Рила, минералните извори, Седемте Рилски езера, Рилският манастир и много други места, за които ще получите информация от вашия екскурзовод.

В заключение можем да кажем, че ако имате нужда от пълноценна почивка сред планината и хотел, който предлага пълни екстри, то заповядайте в Хотел Роял и курорта Боровец, защото със сигурност ще запомните престоя си там само с хубави неща. Пожелаваме ви приятна почивка в тази перфектна обстановка, която ще докосне всяко сърце.

Контакти:
2010 к.к. Боровец, м. Широката поляна
087 6550087, 0876 550010
e-mail: hotelroql@abv.bg
www.royal-borovets.com


One thought on “Хотел Роял Боровец – приятна атмосфера и незабравими мигове

Вашият коментар