6 ползи от лечението с базалните зъбни импланти

Навярно сте чували за съществуването на базални зъбни импланти, чрез които можете да възстановите пълната или частична загуба на зъби. Този тип импланти нашумяха много на стария континент и не само, което ни предизвика да напишем шестте основни ползи от лечението с тях. Прочетете този материал, защото би могъл да ви бъде от голяма полза.
Здравина и издръжливост – базалните импланти са направени от титаниева сплав, което ги прави много здрави. Те издържат на силен натиск, така че ще подобрят начина ви на хранене, който се обуславя от дъвкателната функция. Много хора предпочитат именно тези импланти, заради тяхната доказана здравина и високо качество.

Лесна поносимост – за разлика от традиционните импланти, базалните се понасят по-лесно от човешкия организъм, който не ги отхвърля, а ги приема броени часове след поставянето им. Това свидетелства за качественото лечение и приложение за хората.

Гъвкав дизайн – дизайнът на базалните импланти е гъвкав и практичен. С него храната няма да влиза под протезите и вие ще може да се храните напълно спокойно. За това спомагат иновативните технологии и материали вложени в направата на имплантите.

Бързо лечение – в сравнение с всякакви други зъбни импланти, лечението тук протича за най-много пет дни. Базалните импланти се поставят, след като се извадят болните зъби и не се налага чакане за оздравяване на раните. Всичко се случва моментално.

Липса на болка – оперативната процедура по поставяне на базални импланти е напълно безболезнена. Лечението се извършва под упойка, така че няма от какво да се притеснявате. След като операцията приключи няма да чувствате никакъв дискомфорт.

Достъпна цена – сигурно сте слушали много истории за скъпите класически импланти. Ето ви още една причина да обърнете внимание на базалните импланти, тъй като те са почти няколко пъти по-евтини, което се дължи на бързината на лечение и материалите.
Написахме ползите от базалните импланти, защото смятаме, че пациентите трябва да знаят какви са възможностите пред тях. Не са малко хората, които изпитват срам и безпокойство от липсата на зъби, а базалната имплантология е тази, която може да доведе до положителни резултати. Надяваме се да вземете правилното решение за вас и ние ви стискаме палци.

Вашият коментар