7 лоши навика, които имат само умните жени

умните жени

Силните, независими и интелигентни жени имат много общо помежду си. Те споделят някои „лоши” навици и характеристики, които им отреждат изключително специално място в света. Нека видим къде грешат все пак и защо.

7 „лоши” навика, които имат само умните жени:

  1. Те искат винаги да разберат повече

Умните жени не се примиряват с половинчати отговори. Те задават въпроси, слушат внимателно и стигат до края на историята. За тях е пълна загуба на време да говорят празни приказки или да слушат такива.

Това може да бъде малко натоварващо за хората около тях, особено ако просто си запълват времето с разговори за времето и политиката.

  1. Те помнят всяка ваша дума и очакват да изпълните всяко ваше обещание

Да очаквате, че умна жена ще забрави какво сте й споделили и най-вече – какво сте й обещали, е безсмислено. Този тип жени имат отлична памет и обикновено съдят за другите според собствената си същност. Това означава, че ще очакват от вас отговорност и ангажиране, каквито самите те показват в отношенията ви.

  1. Те няма да пренебрегнат работата си заради любовта

Умната жена е ориентирана към кариерата си и дори да се наложи да я пренебрегне за някакъв период от време, това не продължава дълго. Тя има висок потенциал и се чувства едва ли не длъжна да го използва.

  1. Те не се преструват, че ги е грижа за неща, които са им безразлични

Умните жени нямат време да угаждат на всички, да казват правилните неща и да галят егото им. Всичко това просто не е в спектъра на интересите им.

  1. Обичат да планират

Умните жени не обичат да оставят нещата на случайността. Те планират, премислят, анализират. Животът с тях може да бъде малко напрегнат, ако не успявате да следвате темпото им. Особено обичат да планират шопинг, а какво по-хубаво от пазаруване на интересни дамски чанти.

  1. Понякога предпочитат да са сами

Самотата не е плашеща за една умна жена. Тя обича да остава насаме със себе си. Светът й е толкова богат, че не й остава и минутка да скучае.

В любовта също следва тази нагласа и предпочита качеството пред количеството.

  1. Разочароват се дълбоко, когато хората около тях не са на нивото им

Поставят големи изисквания както за другите, така и за себе си. Винаги се целят високо и очакват от другите пълно себеотдаване.

Вашият коментар