Hills of Rock се завърна с гръм и трясък

hills of rcok софия

След 2 годишно отлагане на два поредна рок фестивала, Hills of Rock се завърна с гръм и трясък, но този път в София, а не в Пловдив. Не бързайте да се шашкате като някои рок фенове, които също мислеха, че този рок фестивал се мести в столицата. Няма такова нещо – просто има голям интерес към подобен тип събития и поради тази причина организаторите поеха ангажимент да организират 2 рок фестивала Hills of Rock. Един в София и един в Пловдив.

Софийското издание на Hills of Rock 2022 се състоя през изминалия уикенд, като локацията му е супер подходяща – парк Летище София. Организаторите от Fest Team вече обявиха в продажба и билетите за догодина, когато отново ще се проведе Hills of Rock Sofia Edition. Още не е ясно на кои дати, колко дни и кои ще бъдат хедлайнерите на Hills of Rock 2023, но билетите се водят на промоционална цена „на тъмно“. Когато датите и първите изпълнители станат факт – цената ще се повиши, а феновете, които считат, че не могат да присъстват на избраните дати за фестивала ще могат да си върнат билетите, съответно и платените суми. Практиката с пускането на билети в продажба „на тъмно“ от самото начало, още от първото издание на фестивала и е в полза на рок феновете, които ще посетят събитието независимо от дати и изпълнители. Важен е самия фестивал и изживяването му.

Тази година на Hills of Rock Sofia Edition видяхме на сцената страхотни групи като Five Finger Death Punch, Placebo, The sister of mercy, Ill Nino, Dubioza Kolektiv и редица още рок изпълнители, които родната публика обожава.

Снимки от Hills of Rock Sofia Edition 2022:

Вашият коментар