Hills of Rock се завърна с гръм и трясък

След 2 годишно отлагане на два поредна рок фестивала, Hills of Rock се завърна с гръм и трясък, но този път в София, а не в Пловдив. Не бързайте да се шашкате като някои рок фенове, които също мислеха, че този рок фестивал се мести в столицата. Няма такова нещо – просто има голям интерес към подобен тип събития и поради тази причина организаторите поеха ангажимент да организират 2 рок фестивала Hills of Rock. Един в София и един в Пловдив.

Софийското издание на Hills of Rock 2022 се състоя през изминалия уикенд, като локацията му е супер подходяща – парк Летище София. Организаторите от Fest Team вече обявиха в продажба и билетите за догодина, когато отново ще се проведе Hills of Rock Sofia Edition. Още не е ясно на кои дати, колко дни и кои ще бъдат хедлайнерите на Hills of Rock 2023, но билетите се водят на промоционална цена „на тъмно“. Когато датите и първите изпълнители станат факт – цената ще се повиши, а феновете, които считат, че не могат да присъстват на избраните дати за фестивала ще могат да си върнат билетите, съответно и платените суми. Практиката с пускането на билети в продажба „на тъмно“ от самото начало, още от първото издание на фестивала и е в полза на рок феновете, които ще посетят събитието независимо от дати и изпълнители. Важен е самия фестивал и изживяването му.

Related Post

Тази година на Hills of Rock Sofia Edition видяхме на сцената страхотни групи като Five Finger Death Punch, Placebo, The sister of mercy, Ill Nino, Dubioza Kolektiv и редица още рок изпълнители, които родната публика обожава.

Снимки от Hills of Rock Sofia Edition 2022:

Вижте също