Състезателният дух на Hot Wheels Monster Trucks: Готови ли сте да се присъедините към бруталните състезания?

monster trucks

снимка: Fest Team

Hot Wheels Monster Trucks са истински символ на силата и бруталността на гигантските машини. Тези машини вдъхновяват малки и големи, създавайки удивителни светове на фантазия и действие. Ако вие или вашето дете сте фенове на Hot Wheels Monster Trucks, то вероятно знаете, че тези гигантски машини са предназначени не само за игра, но и за състезания.

Състезанията на Hot Wheels Monster Trucks вече са част от културата на мнозина, особено на феновете на състезанията. Ако сте готови да се присъедините към уникалното шоу, то ще се радвате да научите, че на 8-9 април зала Арена София ще посрещне световното турне на супер колите в едно умопомрачително представление – Hot Wheels Monster Trucks Live Glow Party.

В това шоу ще имате възможност да видите на живо най-големите и най-яките Hot Wheels Monster Trucks, които ще се състезават в битки за първото място. Шоуто в зала Арена София ще бъде едно от най-впечатляващите събития на годината за феновете на Hot Wheels Monster Trucks.

Феновете ще могат да видят на живо и в двействие любимите си Hot Wheels Monster Trucks – Mega Wrex™, Tiger Shark™, Boneshaker™, Bigfoot®, новия Gunkster™ и още много други в зрелищно представление на чудовищните камиони. Има и редица изненади, които очакват посетителите в Арена София.

Повече информация за събитието ще намерите в сайта на организатора Fest Team.

Вашият коментар