LORD OF THE RINGS IN CONCERT: RETURN OF THE KING се завръща със зрелищен спектакъл това лято с нова локация и дати

Lord of the rings

LORD OF THE RINGS IN CONCERT: RETURN OF THE KING се завръща със зрелищен спектакъл това лято с нова локация и дати. Събитието ще се проведе в Античен театър, гр. Пловдив на 01 и 02 август 2021г. с нов организатор.

С възможните две дати още повече фенове ще имат възможност да преживеят невероятния финал за приключенията в Средната земя – „Властелинът на пръстените: Завръщането на краля”. Те ще се насладят на тричасовата музикална интерпретация на композитора Хауърд Шор в комбинация с прожекцията на екранизацията на огромен екран.

Новата локация е избрана от организаторите, за да може още по-силно и истински да накара любителите на трилогията да усетят магията. За първи път в световен мащаб събитие подобно на спектакъла LORD OF THE RINGS IN CONCERT: RETURN OF THE KING се провежда на място с подобна културна и историческа значимост като Античния театър в гр. Пловдив.

С невероятния си дух и обстановка, всички присъстващи на спектакъла ще имат възможността да съпреживеят всяка нота и емоция от историята на Джон Толкин. Ще се пренесат в най-грандиозния сблъсък за цялата Трета епоха – епичния край с Битката на Пеленорските поля с всички свои сетива.

Всички, закупили своя билет за събитието, което първоначално беше планирано да се проведе през ноември 2019г. в Арена Армеец, ще могат да се възползват и да го презаверят за една от двете нови дати през това лято – 01 и 02 август 2021г.

Ако все още има хора, които не са закупили своя билет за събитието могат да го направят на всяка каса на Eventim, OMV, билетен център НДК или онлайн на Eventim.bg, като цените варират между 80лв. и 140лв.

Тези, които няма да успеят да присъстват, а вече имат закупен билет за една от двете дати, имат право да го върнат до 20-ти май.

За актуална информация може да следите страницата на събитието във Facebook, както и всички канали на Fest Team и официалния им сайт.

Вашият коментар