Уханията на Victoria Secret парфюми подчертават очарованието на всяка жена

парфюми Victoria Secret

Популярната американска компания за бельо Victoria Secret е основана през 1977 г. от Рой Реймънд. Идеята му била да направи специализиран магазин, в който предлагането да е разнообразно и мъжете да не се чувстват неудобно, когато купуват бельо за съпругите си. Днес Victoria Secret е един от най-популярните брандове с над 1000 магазина по целия свят.

Каква е всъщност тайната на Виктория

Няма точни данни какво е провокирало Рой Реймънд да кръсти своята компания Victoria Secret. Според някои популярни истории, той решил да даде на бранда името на кралица Виктория, която била известна със своята класа и изискан стил. Съпругата на Рой – Гей, допълва към името на марката „тайната“, а концепцията на Victoria Secret е, че всяка жена носи красотата вътре в себе си.

От 1990 година брандът представя новите си линии бельо заедно с характерни Victoria Secret парфюми

Марката предлага спрейове за тяло, ролони, душ гелове, лосиони и парфюми, които бързо печелят сърцата на почитателките на Victoria Secret. Близо 600 са лансираните ухания през последните над 30 години. Ароматни композиции за Victoria Secret парфюми проектират Ани Бузантиан, Куентин Биш, Орелиен Гишар, Натали Бенаро, Карлос Винялс, Стив Демеркадо, Дана Шмит, Оливие Кресп, Себастиан Кресп и др.

Уханията на Victoria Secret парфюми допълват по най-добрия начин колекциите бельо на бранда

Замислени първоначално като бонус към основната продукция на марката, постепенно ароматите на Victoria Secret парфюми заживяват свой собствен живот и намират своите верни клиенти. Особена популярност печелят спрейовете за тяло. Те са подходящи за всички случаи, в които жените не могат да използват парфюм. Спрейовете за тяло на Victoria Secret са чудесно решение при кожни алергии и раздразнения, каквито концентрираните парфюми не рядко предизвикват на хората с чувствителна кожа. Спрейовете за тяло на Victoria Secret са подходящи за спорт, за слънчеви дни на плажа и за други моменти в ежедневието, когато е важно да ухаем приятно, но непретенциозно.

Разнообразни са ароматите на Victoria Secret парфюми

Повечето ухания на Victoria Secret парфюми са свежи и натурални, вдъхновени от естествената красота на природата. Някои от най-популярните аромати на Victoria Secret съдържат нотки кокос, маракуя, ананас, лимон, мандарина, жасмин, орхидея, момина сълза, божур, сладки ягоди и др. Търсени и харесвани са, както спрейовете за тяло на Victoria Secret, така и овлажняващите кремове и лосиони, които освен че притежават свежо ухание, хидратират кожата.

Всяка дама може да открие най-подходящите за нея продукти на Victoria Secret

Те ще разкрият естествената ѝ красота и ще повишат самочувствието ѝ. Всяка дама притежава очарование, което трябва да бъде подчертано по най-подходящия начин, убедени са създателите на Victoria Secret. Тяхната философия продължава да ръководи бранда през годините до днес, което прави Victoria Secret любима марка на милиони жени по целия свят.

Вашият коментар