Важни съвети за регистрация в Efbet

На пръв поглед да направите регистрация в Efbet, не е никак трудно. Цялата процедура се състои в натискането на линка за регистрация на главната страница и попълването на лични и потребителски данни. Всеки, който влезе в сайта ще се ориентира бързо, и ще може да отвори акаунт. Има обаче някои важни неща, които трябва да направите, след като се регистрирате.

Регистрационна форма в Ефбет

След като сте кликнали на линка, от който да извършите регистрация в Ефбет, ще трябва да попълните регистрационната форма. За целта, е необходимо да измислите прякор (потребителско име), с което да се вписвате в сайта, както и парола. Съветваме Ви паролата да бъде по-сложна, за да не стане притежание на някой други. Впишете различни числа и цифри.
Втората и последна стъпка по отваряне на сметка, изисква от Вас да въведете истинските си данни от личния документ. Няма смисъл да хитрувате вписвайки фалшиви имена и ЕГН, понеже на по-късен етап, букмейкърът ще пожелае да преминете през верификация, където изпращате копие на лични документи, което се сравнява с личните данни, които сте въвели във формата.

Активация на акаунт чрез имейл

Ако сте се вслушали в нашите съвети и сте попълнили горе споменатата регистрационна форма, то значи е време да активирате акаунта си. Това е най-лесното нещо, което можете да направите, стига да сте вписали съществуващ имейл. На последния е изпратен хиперлинк, който ще пусне профила Ви в действие. Натиснете върху него и от този момент нататък ще имате достъп до всички опции предложени в онлайн платформата на букмейкъра.

Защо е нужна верификация в Efbet?

Както споменахме и по-горе, букмейкърът сравнява данните, които сте вписали по време на регистрация в Efbet с данните в личната Ви карта. Ето защо трябва да я сканирате цветно и двустранно и да я изпратите на имейла на компанията. Там поддръжката ще прегледа кандидатурата Ви, и ще верифицира акаунта за броени дни. Ако пък се опитате да минете, без да изпратите копие на личния документ, то няма да получите изплащане на печалбите си.
Много потребители изпитват притеснения относно сигурността на данните си, като дори има такива, които се отказват от регистрация в сайта, защото не искат да изпращат сканирано копие на личната си карта. Тук трябва да обясним, че Ефбет е следен от компетентните органи и е задължен да осигури 100% защита на данните Ви. В този ред на мисли, ще споменем, че сайтът е криптиран и пробиви в системата са на практика невъзможни.

В обобщение

Сами видяхте колко е лесно да се регистрирате в Ефбет. Следвайте нашите съвети за активация и верификация на акаунт, за да получите достъп до услугите на оператора. В случай, че се сблъскате с някакъв проблем, не бива да се притеснявате, а просто отправете въпрос към поддръжката. Контакт със съпорта на букмейкъра е възможен благодарение на съществуващия чат на живо в уебсайта, който е най-удобния начин за връзка с персонала на компанията.
Надяваме се, че това онлайн ръководство е било полезно за Вас и Ви желаем успешна игра в един от най-популярните лицензирани букмейкъри в нашата страна. Стискаме Ви палци!

Вашият коментар